dimarts, 17 de novembre del 2009

BENVINGUDA

Benvinguts a tots a aquest nou bloc de l'escola. Us pregutareu què deu voler dir S.E.A. Montsant. El nom de Montsant segur que us sona, bé per una muntanya o bé, perquè és la nostra escola, però això de S.E.A què és?

Des de fa un parell d'anys formem part del que s'anomena el Pla Català de l'Esport a l'Escola. Entrar en aquest pla ha significat mantenir i seguir donant importància a l'esport com a part complementària a l'educació dels vostres fills i filles de la nostra escola. S'ha apostat per l'esport com a activitat complementària dins i fora de l'escola. Aquest curs, es va establir la S.E.A Montsant, Secció Esportiva de l'Ampa, que s'encarrega de vetllar per les activitats esportives escolars i extraescolars a l'escola. Aquesta secció es composa de dos pares de l'AMPA, dos mestres de l'escola i dos exalumnes.

És per això, que a partir d'ara podreu seguir totes les activitats esportives que s'estan fent, així com els calendaris de partits i altres activitats en aquest bloc. Esperem que l'aneu seguint i que li doneu utilitat.

Gràcies i endavant!